Medvision Oy

Välitämme lääkäreitä kuntien ja asiakasyritystemme tarpeisiin.

Tunnemme alan vaatimukset erilaisissa työympäristöissä ja tiedämme millaista osaamista niissä vaaditaan.

Vahva lääkärialan substanssiosaaminen on meille suuri vahvuus. Siitä on hyötyä itsellemme, mutta myös työntekijöille, joita välitämme.

Me tunnemme lääkärityön vaatimukset

Tiedämme mitä lääkärityö vaatii. Me myös tiedämme millaisia osaajia välitämme. Tiedämme mihin he pystyvät ja millaista lääkärin työtä he haluavat tehdä.

Tarjoamaan lääkäreillemme töitä, jotka vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla heidän osaamisalueitaan ja kiinnostuksen kohteitaan.

Asiakkaamme puolestaan saavat käyttöönsä aidosti osaavaa, ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöä. Henkilöstöä, jonka osaaminen on jo vakuuttanut meidät ennen kuin tarjoamme henkilöä eteenpäin.

Arvot ja asiantuntemus näkyvät toiminnassa

Asiantuntemuksemme lääkärialasta, näkyy ennen kaikkea siinä, että niin työntekijämme kuin kunta- ja yritysasiakkaammekin ovat meihin todella tyytyväisiä.

Me välitämme:

  • ihmisistä, joita välitämme
  • asiakkaista, joille välitämme
  • asiakkaidemme asiakkaista.

Olemme oikealla asialla. Mahdollistamme että työntekijät ja työvoiman tarve kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla. Emme perustaneet tätä yritystä vain vastataksemme lääkäripulaan.

Ota yhteyttä

Meidän kanssamme on helppo ja mukava asioida, olemme myös joustavia. Autamme nopealla aikataululla.

Lähetä meille viestiä. Täältä löytyvät yhteystiedot »

Yrityksemme tarjoaa lääkäreiden rekrytointipalveluita eri paikkakunnille Suomessa. Haemme tehtäviin lääketieteen kandidaatteja sekä jo valmistuneita lääkäreitä. Teemme yhteistyötä sekä yksityisen, että julkisen terveydenhuollon kanssa. Pääosin lääkärimme työskentelevät terveysasemilla, terveyskeskuksien ja sairaaloiden vuodeosastoilla sekä terveyskeskus- ja sairaalapäivystyksissä.

Yhteystiedot

Puhelin: 0400550348
Sähköposti: info@medvision.fi
Osoite: Karviaistie 12 C, 00700 HELSINKI

Seuraa meitä