Tarjoamme lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille turvallisen väylän työelämään.

Olitpa lääkärin urasi alkumetreillä tai jo kokeneempi konkari, me autamme sinua löytämään osaamistasoasi ja toiveitasi vastaavaa työtä.

Tarjoamme työpaikkoja

  • Valmistumassa oleville kandeille
  • Vasta valmistuneille lääkäreille
  • Erikoistuville lääkäreille ja
  • Pidempään työskennelleille lääkäreille.

Meidän kauttamme on mukava tehdä terveysalan töitä, sillä me huolehdimme lääkäreistämme ja tunnemme työn vaatimukset.

Monenlaista työtä lääkäreille uran eri vaiheissa

Tarjolla on monenlaista lääkärin työtä erilaisissa sijoituspaikoissa. Tarjoamme lääkäreillemme toiveiden mukaisia toimeksiantoja aina kun se on mahdollista. Tarjolla on yksittäisiä päivystysvuoroja, mutta myös osasto- ja terveyskeskustyötä.

Tunnemme työn vaatimukset omakohtaisesti

Koska me omistajat teemme itsekin lääkärin työtä ja päivystämme monissa työpisteissä, tunnemme alan ja tunnemme entuudestaan työn kuvan ja vaatimukset, joihin rekrytoimme lääkäreitä.

Sijoituspaikat ovat siis yleensä meille tuttuja ja meillä on tavallisesti etukäteen hyvä käsitys siitä millaista kyseisessä työpisteessä on ja millaista osaamista siellä vaaditaan. Se auttaa työn ja tekijöiden yhdistämisessä. Tarjoamme lääkärille työtä toiveidensa ja osaamisensa mukaan ja työvoiman tilaajalle tekijöitä tarpeitaan vastaavasti.

Perehdytämme ja opastamme

Meidän kauttamme lääkäri saa turvallisen laskun työelämään. Hän saa nimetyn henkilön opastamaan ja annamme perehdytystä tarpeen mukaan. Työntekijän tilanteesta riippuen perehdytykseksi voi riittää muutaman tunnin ohjaus tai koko työvuoron kestävä perehdytys.

Oleellista on, ettei ketään jätetä yksin ilman riittäviä edellytyksiä hoitaa tehtäviään.

Haluamme tehdä työhön tarttumisen lääkäreillemme mahdollisimman helpoksi. Usein alkuvaiheessa voi olla hyvä sijoittaa uusi lääkäri esimerkiksi vanhemman kollegan kanssa samaan paikkaan, jolloin hän voi konsultoida tätä vaikeammissa erityiskysymyksissä.

Tuemme lääkäreidemme ammatillista kehitystä

Tuemme lääkäreidemme jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehitystä esimerkiksi järjestämällä koulutuksia ringissämme oleville lääkäreille. Niissä kokeneemmat ja erikoistuvat lääkärit pitävät pienryhmissä koulutuksia asioista, jotka ovat hyödyllisiä työelämässä.

Lääkäreidemme palkka

Välittämiemme lääkärien saama palkka perustuu työntekijän kokemukseen. Sen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan määräytyvät paljolti myös tehtävät ja sijoituspaikat. Kandi, vastavalmistunut vai kokeneempi lääkäri saa eri suuruista palkkaa ja niissä on myös alueellisia eroja.

Kiinnostuitko, lähetä meille viestiä. Täältä löytyvät yhteystiedot »

Yrityksemme tarjoaa lääkäreiden rekrytointipalveluita eri paikkakunnille Suomessa. Haemme tehtäviin lääketieteen kandidaatteja sekä jo valmistuneita lääkäreitä. Teemme yhteistyötä sekä yksityisen, että julkisen terveydenhuollon kanssa. Pääosin lääkärimme työskentelevät terveysasemilla, terveyskeskuksien ja sairaaloiden vuodeosastoilla sekä terveyskeskus- ja sairaalapäivystyksissä.

Yhteystiedot

Puhelin: 0400550348
Sähköposti: info@medvision.fi
Osoite: Karviaistie 12 C, 00700 HELSINKI

Seuraa meitä