Olemme täsmällinen ja luotettava kumppani,
kun tarvitset osaavaa ja motivoitunutta lääkärihenkilökuntaa.

Olemme erikoistuneet lääkärityövoiman vuokraukseen. Yhtiömme omistajat ovat lääkäreitä.

Omakohtainen kokemus alan työstä auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme toiveita ja vaatimuksia. Kun tiedämme mitä työ vaatii, pystymme helpommin toimittamaan juuri oikeanlaisia osaajia kuhunkin työympäristöön.

Välitämme lääkäreitä kunta- ja yksityssektorille

Asiakkaitamme ovat mm. kuntien terveyskeskukset ja hieman suuremmat yritykset. Teemme myös alihankintaa ja olemme vastuullisia siinä millaisia työntekijöitä välitämme. Ajattelemme aina asiakasyritystemme mainetta ja sairaalat.

Kokeneina rekrytoijina ja terveydenhoitoalan ammattilaisina löydämmeämään jokaiseen tehtävään oikeanlaisen lääkärin.

Millaista lääkärityövoimaa tarvitsette?

Eri tehtävissä lääkäreiltä vaaditaan eri tasoista osaamista. Me välitämme työntekijöitä, jotka ovat oman lääkäriuransa eri vaiheissa

Väärässä paikassa ei kuitenkaan kannata säästää.

Mikäli tarpeeseen riittää vastavalmistunut lääkäri, on turha maksaa samasta työstä henkilölle, jolla on pidempi ura. . Kuten vanha sanonta kuuluu: kärpästä ei kannata ampua tykillä. Vastaavasti siellä missä todella tarvitaan erikoisosaamista, voi säästäminen olla kallista.

 

Me Välitämme

  • valmistumassa olevia kandeja
  • vasta valmistuneita lääkäreitä
  • pidempään työskennelleitä lääkäreitä.

Me tiedämme millainen osaamistaso riittää mihinkin tehtävään ja milloin haaste on työntekijälle sopivan motivoiva, mutta kuitenkin osaamisen rajoissa.

Kanssamme
on helppo
toimia

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja joustavaa. Organisaatio toiminnastamme puuttuu turha byrokratia ja huokuu luotettavuus sekä inhimillinen ote tekemiseen.

Olemme myös vastuullisia. Kannamme vastuuta asiakkaistamme ja välittämistämme henkilöistä. Perehdytämme tekijät tehtäviinsä riittävällä tasolla ja edesautamme sitä, että  lääkärimme sulautuvat osaksi työyhteisöään mahdollisimman sujuvasti.

Hinta?

Hinnoittelu perustuu tavallisesti työtunteihin ja se sovitaan kunta- tai yritysasiakkaamme kanssa.

Pyydä tarjousta, täältä löydät yhteystiedot »

Yrityksemme tarjoaa lääkäreiden rekrytointipalveluita eri paikkakunnille Suomessa. Haemme tehtäviin lääketieteen kandidaatteja sekä jo valmistuneita lääkäreitä. Teemme yhteistyötä sekä yksityisen, että julkisen terveydenhuollon kanssa. Pääosin lääkärimme työskentelevät terveysasemilla, terveyskeskuksien ja sairaaloiden vuodeosastoilla sekä terveyskeskus- ja sairaalapäivystyksissä.

Yhteystiedot

Puhelin: 0400550348
Sähköposti: info@medvision.fi
Osoite: Karviaistie 12 C, 00700 HELSINKI

Seuraa meitä